لیلا حاتمی جزو زیباترین و مشهورترین بازیگران و مدل ایرانی است. او فرزند کارگردان مشهور ایرانی با نام علی حاتمی است. به همین دلیل ایشان از سنین کمتر وارد حرفه بازیگری شد. در کودکی در فیلم پدر خود که کارگردان آن بود بازیگری را آغاز کرد. او فارغ التحصیل رشته ادبیات فرانسه از دانشگاه سوئیس می باشد و به دلیل علاقه به بازیگری به کشورمان برگشت. در ادامه مطالب بهتر است با مجله بت کلونی بیشتر آشنا شوید تا با زندگی شخصی و آثار سینمایی خانم لیلا حاتمی بیشتر آشنا شوید.
بیوگرافی لیلا حاتمی
این بانوی هنرمند دانشجوی انصرافی از دانشگاه امیرکبیر در رشته مهندسی برق است. در سال 1351 در تهران متولد شد و در حال حاضر یکی از برترین زنان سینمای ایران می باشد. پدر او مرحوم علی حاتمی یکی از مشهورترین کارگردان ایران بود و مادرش زری خوشکام یکی از بازیگران قبل از انقلاب بود. والدین او هر دو در عرصه هنری فعالیت می کردند. پدر او اصالت تفرشی و مادرش نیز با اصالت اصفهانی می باشد.
شروع بازیگری
او از دوازده سالگی در فیلم کمال الملک به کارگردانی علی حاتمی وارد دنیای بازیگری شد و بعد از آن برای فیلم دلشدگان انتخاب شد و ایفای نقش کرد. لیلا در سال 1376 با نقش آفرینی در فیلم سینمایی لیلا به کارگردانی داریوش مهرجویی به شهرت رسید. برای بازی در این فیلم او از جشنواره فیلم فجر به عنوان بهترین بازیگر دیپلم افتخار دریافت کرد و از آن زمان به اوج شهرت رسید و بیشتر درخشید.
بیوگرافی محسن یگانه؛ خواننده خوب ایرانی
ازدواج
لیلا در بیست و شش سالگی با علی مصفا ازدواج کرد. ثمره این ازدواج نیز یک فرزند دختر با نام عسل و یک فرزند پسر با نام مانی می باشد. این زوج در فیلم لیلا در نقش دو عاشق نقش آفرینی کردند. بازی این دو بسیار باورپذیر بود.
تسلط به زبان های مختلف
این هنرمند ایرانی به دلیل علاقه خود به زبان های مختلف تاکنون توانسته به پنج زبان زنده دنیا تسلط داشته باشد که می توان به زبان ایتالیایی، آلمان، انگلیسی، فرانسوی و ایرانی اشاره کرد.
فعالیت در عرصه مدلینگ
این بانوی هنرمند در سال 1389 در فیلم جدایی نادر از سیمین به کارگردانی اصغر فرهادی موفق شد در لیست زیباترین زنان خاورمیانه رتبه چهارم را از آن خود کند. این موضوع باعث شد که او مورد توجه برندهای بسیار زیادی قرار گیرد. این خود باعث شروع در حرفه مدلینگ شد، همانطور که در حرفه بازیگری موفق بود در حرفه مدلینگ نیز در این زمینه پیشی گرفت. در سال 1391 موفق شد تا از نظر نشان ادبی و هنری درجه شوالیه را از وزیر فرهنگ و ارتباطات کسب کند.